bestuur@reddingsbrigaderockanje.nl 0181-401958 - Nood? 0900-0111
Strandhelden gezocht: Dit is Jouw Kans!
2 april 2024
0

Hey daar, toekomstige strandwacht van Rockanje! Voel jij ook die kriebel bij het idee van een zomer vol actie, waarin je niet alleen geniet van de zon en het strand, maar ook echt iets betekenisvols doet? Dan is de vereniging Reddingsbrigade Rockanje op zoek naar jou! 🌞🏖

We bieden deze zomer een unieke kans om echt impact te maken. Stel je voor: jij, als een getrainde strandwacht, die niet alleen levens redt en verdrinkingsongevallen voorkomt, maar ook gewapend is met een erkend EHBO-diploma. Bij Reddingsbrigade Rockanje draait alles om samenwerking, sportiviteit, en de liefde voor het strand en de zee 🏄‍♂️🏄‍♀️ . Of je nu een energieke scholier van 16+ bent, of iemand op wat latere leeftijd die altijd al heeft weggedroomd bij een betekenisvolle hobby op het strand, dit is je moment!

Ben je klaar om:

🏖☀️ De perfecte mix van actie en ontspanning te ervaren, recht op het prachtige strand van Rockanje?

💭📸 Zomers te beleven vol memorabele momenten die je leven verrijken?

📜 Een avontuurlijke opleiding te volgen die je tot internationaal erkend lifeguard maakt, inclusief EHBO-certificaat?

🛠️ Skills te ontwikkelen die je zelfvertrouwen een enorme boost geven, bruikbaar in tal van situaties?

👥🎉 Deel uit te maken van een gezellig en hecht team dat met veel plezier samenkomt om ons strand veiliger en nóg mooier te maken?

🆘 Relevante ervaring in de hulpverleningswereld op te doen?

🌟 Het onbeschrijfelijke gevoel van trots en voldoening te ervaren, wetend dat jouw inzet het verschil maakt?

Aarzel dan niet langer. De avonturen als lid bij Reddingsbrigade Rockanje wachten op je! We hebben dit seizoen namelijk weer een aantal plekken beschikbaar in ons team van gemotiveerde strandwachten. De plekken voor onze opleiding tot lifeguard dit voorjaar zijn echter beperkt, dus klinkt het bovenstaande als jouw roeping, meld je dan snel aan!

Bezoek https://www.reddingsbrigaderockanje.nl/lidworden/ voor meer informatie en om je aan te melden. We maken graag kennis met je, ook als je nog niet helemaal zeker bent of onze vereniging bij je past!

🛟 Tot op het strand!🛟