bestuur@reddingsbrigaderockanje.nl Strandpost: 0181-401958

Partners

WIJ WORDEN GESTEUND DOOR:

Ook partner worden?

Lees hier wat Reddingsbrigade Rockanje u te bieden heeft!

Reddingsbrigade Rockanje is de vereniging die (verdrinkings)ongevallen op en rond Voornes Noorzeestrand voorkomt en bestrijdt. Sinds 1961 verenigen onze leden zich om jaarlijks circa 800.000 bezoekers veilig te laten genieten van al het moois dat Voornes Noordzeestrand te bieden heeft.

Onze Lifeguards houden tijdens het zwemseizoen op het badstrand van Rockanje duizenden uren preventief toezicht om (verdrinkings)ongevallen te voorkomen voordat deze plaats kunnen vinden. Buiten de openingstijden van onze reddingspost staan zij jaarrond, 24/7, bij weer en ontij paraat om hulp te verlenen. Reddingen uit het water, levensreddende eerste hulp, maar ook het opvangen of zoeken van vermiste kinderen én het behandelen van kleine EHBO gevalletjes horen daar bij. We informeren recreanten en beleidsmakers over de gevaren van het strand.

Reddingsbrigade Rockanje is voortdurend op zoek naar partners die samen met ons voor een veilig Noordzeestrand op Voorne willen zorgen. Samen zorgen we er voor dat er veilig gerecreerd kan worden, onze lifeguards beschkken tot hoogwaardig en veilig materieel om dit te bewerkstelligen, en we een vereniging zijn waar onze vrijwilligers graag naartoe komen. Als tegenprestatie voor financiële ondersteuning of materiële sponsoring, kunnen wij een aanbod maken op het gebied van marketing- en communicatiedoelen.

Om deze doelen te volbrengen maakt Reddingsbrigade Rockanje gebruik van haar volgende kenmerken:

  • Een lokale, op veiligheid en recreatie gerichte vereniging, door en voor de gemeenschap in Westvoorne;
  • Een groot bereik binnen en buiten deze gemeenschap;
  • Professionele PR en communicatie

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar media@reddingsbrigaderockanje.nl of bel 0683701164