bestuur@reddingsbrigaderockanje.nl Strandpost: 0181-401958

RED ONS!

Ja, ik steun de werzaamheden van Reddingsbrigade Rockanje d.m.v. een donatie.

Als donateur steunt u Reddingsbrigade Rockanje eenmalig, of met een terugkerend bedrag (per jaar, kwartaal of maand) . Ieder bedrag is welkom!

BedragDit doen we met uw bijdrage

Materieel

Goed en veilig materieel is van levensbelang.  Door weer en wind moeten onze lifeguards kunnen vertrouwen op de gebruikte materialen. Met uw bijdrage zorgen we ervoor dat al onze materialen in topconditie blijven, of schaffen we benodigde materialen aan.

Enthousiaste Lifeguards

Het binden en actief houden van vrijwilligers is een uitdaging én van essentieel belang voor het voortbestaan van onze vereniging. Door middel van uw bijdrage zorgen wij er voor dat de vereniging naast haar serieuze doel, ook een aantrekkelijk vrijwilligersklimaat behoudt.

Een stabiele kas

Ook in de toekomst willen we de Noordzeestranden van Voorne veilig houden. Uw bijdrage zorgt voor de nodige stabiliteit in de kas van onze vereniging. Zo kunnen we ook in de toekomst blijven redden.

Deze vereniging steunt u

Wie zijn wij?

Reddingsbrigade Rockanje is de vereniging die (verdrinkings)ongevallen op en rond Voornes Noorzeestrand voorkomt en bestrijdt. Sinds 1961 verenigen onze leden zich om jaarlijks circa 800.000 bezoekers veilig te laten genieten van al het moois dat Voornes Noordzeestrand te bieden heeft.

Ons gebied

Van de Haringvlietdam tot aan het Slufterstrand. Een dynamisch deltagebied met grote zandplaten en stromende geulen. Vijftien kilometer aan recreatieplezier, 40 vierkante kilometer aan watersportoppervlak. Struinen over de stranden en Voornes Duin, een dagje afkoelen op het Badstrand van Rockanje, of toch kitesurfen op een van de 3 kitesurfspots met Europese allure? Wij zorgen ervoor dat dit alles veilig plaats kan vinden.

Onze taken

Onze Lifeguards houden tijdens het badseizoen op het badstrand van Rockanje duizenden uren preventief toezicht om (verdrinkings)ongevallen te voorkomen voordat deze plaats kunnen vinden. Buiten de openingstijden van onze reddingspost staan zij jaarrond, 24/7, bij weer en ontij paraat om hulp te verlenen. Reddingen uit het water, levensreddende eerste hulp, maar ook het opvangen of zoeken van vermiste kinderen én het behandelen van kleine EHBO gevalletjes horen daar bij. We informeren recreanten en beleidsmakers over de gevaren van het strand.

DONEER!

Dankzij uw steun houden we de Noordzeestranden van Voorne samen veilig!

BedragDank u wel!

Heeft u vragen over uw donateurschap, donatie, of wilt u iets wijzigen? Willem Verhoef (Bestuurslid Fondsenwerving) helpt u graag verder via media@reddingsbrigaderockanje.nl