bestuur@reddingsbrigaderockanje.nl 0181-401958 - Nood? 0900-0111

Live-webcams Strand Rockanje

Hoe is het nu op het strand?

Eerste Slag Livestream (1/2)

Haringvlietmonding Webcam (2/2)

Bekijk de actuele omstandigheden, plan uw bezoek en check de ideale watersportconditie!

Welkom bij de ultieme online ervaring van het prachtige strand van Rockanje, gelegen aan de Noordzeekust op Voorne in de Gemeente Voornee aan Zee! Met behulp van de live webcams op deze website u vanuit het comfort van uw eigen huis genieten van het adembenemende uitzicht op het strand van Rockanje. Ideaal voor het inschatten van de drukte, het checken van de huidige weersomstandigheden en zelfs voor momenten waarop u niet naar buiten kunt maar toch wilt wegdromen bij de aanblik van het prachtige noordzeestrand van Voorne aan Zee.

Deze lokale webcam is strategisch geplaatst om u een volledig beeld te geven van de mooiste locaties zichtbaar vanaf het strand van Rockanje. Bewonder de Eerste (1e) slag Rockanje en de Tweede (2e) slag Rockanje, beide populaire plekken voor strandliefhebbers en watersporters ook al bekend als het Badstrand. Verlies uzelf in het weidse panorama van de Haringvlietdam, naar de haven van Stellendam, via het Slijkgat naar de Kwade Hoek en de  Hinderplaat (wellicht ziet u zelfs een zeehond!) en tot slot de Slufter op de Tweede Maasvlakte, allemaal zichtbaar via deze webcams. De gehele Haringvlietmonding is zo te zien!

Het strand van Rockanje staat bekend om zijn uitgestrekte zandstranden, duinen en prachtige natuur. Door de live beelden van deze webcams te bekijken, kunt u de beste tijd kiezen om uw stranddag te plannen, zodat u optimaal kunt genieten van het zonnige weer en de verfrissende golven. Of loop toch eens door Voornes Duin?

Een belangrijke meerwaarde van deze webcam is dat recreanten van het gebied, zoals surfers, de mogelijkheid hebben om de actuele weersomstandigheden te bekijken. Zo kunt u bepalen of het een geschikte dag is om te surfen of om andere watersporten te beoefenen, op het strand te liggen, of lekker uit te waaien. Dit maakt onze website een onmisbaar hulpmiddel voor de recreanten die hun activiteiten veilig willen plannen op basis van de meest betrouwbare informatie. Voor meer veiligheid gerelateerde strandinformatie op deze website klikt u hier.

Met de webcams kunt u vanaf afstand een inschatting van de weercondities maken

Handige pagina's

ACTUEEL WEER & GETIJ

Wat voor weer wordt het vandaag? Kunnen we naar het strand? Hoe laat is het hoog water?

Lees meer

STEUN ONS

Hoe kan ik Reddingsbrigade Rockanje helpen met redden? We kunnen je hulp goed gebruiken!

Lees meer

STRANDTIPS

Waar moet ik rekening mee houden als ik naar het strand kom?

Lees meer