bestuur@reddingsbrigaderockanje.nl Strandpost: 0181-401958

Live-webcams Strand Rockanje

Hoe is het nu op het strand?

Eerste Slag Livestream

Eerste Slag Statisch

Bekijk de actuele omstandigheden, plan uw bezoek en check de ideale watersportcondities

Welkom bij de ultieme online ervaring van het prachtige strand van Rockanje, gelegen aan de Noordzeekust op Voorne! Met behulp van de live webcams op deze website u vanuit het comfort van uw eigen huis genieten van het adembenemende uitzicht op het strand van Rockanje. Ideaal voor het inschatten van de drukte, het checken van de huidige weersomstandigheden en zelfs voor momenten waarop u niet naar buiten kunt maar toch wilt wegdromen bij de aanblik van de zee.

De lokale webcams zijn strategisch geplaatst om u een volledig beeld te geven van Rockanje's mooiste locaties. Bewonder de Eerste slag Rockanje en de Tweede slag Rockanje, beide populaire plekken voor strandliefhebbers en watersporters. Verlies uzelf in het weidse panorama van de Haringvlietdam, naar de haven van Stellendam, via het Slijkgat naar de Hinderplaat (wellicht ziet u zelfs een zeehond!) en tot slot de Slufter op de Tweede Maasvlakte, allemaal zichtbaar via deze webcams.

Het strand van Rockanje staat bekend om zijn uitgestrekte zandstranden, duinen en prachtige natuur. Door de live beelden van onze webcams te bekijken, kunt u de beste tijd kiezen om uw stranddag te plannen, zodat u optimaal kunt genieten van het zonnige weer en de verfrissende golven.

Een belangrijke meerwaarde van onze webcams is dat watersporters, zoals surfers, de mogelijkheid hebben om de actuele weersomstandigheden en golfhoogtes te bekijken. Zo kunt u bepalen of het een geschikte dag is om te surfen of om andere watersporten te beoefenen. Dit maakt onze website een onmisbaar hulpmiddel voor zowel ervaren als beginnende watersporters die hun activiteiten willen plannen op basis van de meest betrouwbare informatie.

Handige pagina's

ACTUEEL WEER & GETIJ

Wat voor weer wordt het vandaag? Kunnen we naar het strand? Hoe laat is het hoog water?

Lees meer

STEUN ONS

Hoe kan ik Reddingsbrigade Rockanje helpen met redden? We kunnen je hulp goed gebruiken!

Lees meer

STRANDTIPS

Waar moet ik rekening mee houden als ik naar het strand kom?

Lees meer