bestuur@reddingsbrigaderockanje.nl 0181-401958 - Nood? 0900-0111
Help mee: Stem op ons bij Rabo Clubsupport!
4 oktober 2021
0

❗️STEM OP REDDINGSBRIGADE ROCKANJE! ❗Stemmen kan nog tot 25 oktober.De Rabobank clubsupport actie is weer van start! . Elk jaar geeft de Rabobank een deel van hun winst terug aan de maatschappij. En het leuke is: jij beslist aan wie! Stem jij op Reddingsbrigade Rockanje? Lees meer op: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Vorig jaar mochten we een mooi bedrag ontvangen voor de aanschaf van een communicatiehelm. Dit jaar sparen wij voor een trackingsysteem.

Ons doel: De zee is niet zonder gevaar. Zelfs voor ons niet. Als anderen in problemen zijn sturen wij onze lifeguards het water op om de helpende hand te bieden. Door weer en wind, en zo nodig in het donker. Om de veiligheid van onze lifeguards te vergroten investeren we in een GPS-volgsysteem voor al onze voer- en vaartuigen. Zo weten we altijd waar onze redders zich bevinden in ons uitgestrekte werkgebied.

Over ons: Reddingsbrigade Rockanje is de vereniging die (verdrinkings)ongevallen op en rond Voornes Noorzeestrand voorkomt en bestrijdt. Sinds 1961 verenigen onze leden zich om jaarlijks honderdduizenden bezoekers veilig te laten genieten van al het moois dat Voornes Noordzeestrand te bieden heeft. Naast preventieve strandbewaking tijdens het hoogseizoen staan wij 24/7, bij weer en ontij, klaar om hulp te verlenen op de stranden van Westvoorne.