bestuur@reddingsbrigaderockanje.nl 0181-401958 - Nood? 0900-0111
Genereuze donatie voor Reddingsbrigade Rockanje
30 december 2020
0

Kringloopwinkel Het Vervolg uit Oostvoorne mocht Reddingsbrigade Rockanje woensdagochtend verblijden met een donatie van €1000. Ieder jaar wordt een deel van de netto opbrengst van verkoop uit de kringloopwinkel in Oostvoorne geschonken aan een lokaal goed doel. Dit bedrag was dit jaar bestemd voor de vereniging die ongelukken op en rond de stranden van Westvoorne voorkomt en bestrijdt.

“Wij zijn ontzettend blij met de genereuze donatie van de Kringloopwinkel Het Vervolg” zegt Willem Verhoef, Bestuurslid PR & Fondsenwerving bij de brigade. “Het is een enorme eer om zo’n mooi bedrag te mogen ontvangen uit handen van de vrijwilligers die zich een heel jaar ingezet hebben om fondsen te verkrijgen voor onderhoud en restauratie van de Dorpskerk in Oostvoorne en andere goede doelen”. “Namens onze leden en de velen recreanten in het gebied hartelijk dank hiervoor!”

Mocht uw bedrijf / organisatie de werkzaamheden van Reddingsbrigade Rockanje ook een warm hart toedragen? Neem dan contact op met media@reddingsbrigaderockanje.nl om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!